nl Dutch en English

 

 

 

 

Massage Rituals (voor geliefden)

Als extra aanvulling op een verblijf in de Love Bubble geef ik ook een Massage Ritual aan geliefden (alleen of samen met mijn geliefde). In dit ritueel raak ik jullie beide aan, allereerst afzonderlijk in elkaars nabijheid en vervolgens gezamenlijk. (Als mijn geliefde mee masseert, worden jullie tegelijkerijd aangeraakt.) De intentie van mijn aanraking is om de liefdesstroom in jullie beider lichamen aan te zetten en deze stromen vervolgens met elkaar te verbinden. Dit brengt jullie voorbij het alledaagse, bij de essentie van jullie verbinding. Afhankelijk van jullie eigen intentie ligt het accent meer op ontspanning, verdieping of inwijding (zie uitleg Massage Ritual individueel). 

Als extra verdieping op het verblijf in de Love Bubble geef ik ook een Massage Ritual Intensive aan geliefden. In dit ritueel staat jullie vraag centraal; het thema waarop jullie geïnspireerd wensen te worden. In het ritueel zelf is de aanraking voor mij een belangrijke tool. Door contact te maken met jullie lichamen ontvouwt zich de diepere gelaagdheid van het thema dat jullie willen onderzoeken. Hierdoor ontstaat heling en transformatie.

Alhoewel de aanraking tot het ervaren van sensualiteit kan leiden en ik deze energie gebruik om andere delen van je lichaam tot leven te wekken, zijn zowel de Massage Rituals alles behalve seksueel. Alle energie wordt gebruikt om jullie verbinding te verdiepen. Ik blijf dan ook ten alle tijde aangekleed en er is geen fysieke interactie met mij mogelijk.

Meer (praktische) informatie over de Massage Rituals vind je hier.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.