nl Dutch en English

 

 

 

 

Massage Ritual (individueel)

Van oudsher zijn wij vrouwen degenen die de kunst van het liefhebben verstaan en die de mannen inwijden op het pad van intimiteit en heilige seksualiteit. Toch zie ik dat we als vrouw vaak van onze geliefde (man) verwachten dat hij ons deze kunst leert.  Dit leidt vaak tot teleurstelling; tot algehele verzwakking in onze levendigheid en soms zelfs tot algehele onthouding van intimiteit. Ergens weten we beide diep van binnen dat het ook anders kan, maar hoe?
Ik geloof dat we als vrouw een verantwoordelijkheid hebben om allereerst onszelf lief te hebben en leren intiem te zijn met onszelf. Na deze inwijding, waar je als het ware trouwt met jezelf en de liefdesstroom in je lichaam (h)erkent, kun je ook je geliefde inwijden in het ware potentieel van intimiteit en seksualiteit: heling, transformatie en uiteindelijk creatie en manifestatie.
Het pad van de man gaat over het aanwezig zijn in zijn mannelijkheid en tegelijkertijd zijn hart wijd open te houden. Om deze polen samen te ervaren is een hele kunst; een reis die gaat over het beoefenen van geduld, over de angst voor afwijzing en het verlies van illusionaire macht. Het einddoel is meesterschap: de man die de vrouw tot vervoering brengt en een steeds dieper niveau van overgave laat ervaren. 
Beide paden tezamen vormen een pad dat we misschien vergeten zijn maar zeker niet kwijt zijn. Ik inspireer je graag op dit pad van inwijding.

Hoe ziet een sessie eruit? 

In een individuele sessie raak ik je aan. Door met mijn handen contact te maken ontvouwt zich een dimensie die voor mij anders verborgen blijft. Ik voel en lees je energie, ik deel met zachte woorden wat ik tegenkom. Op de plekken waar je om wat voor reden dan ook 'bevroren' bent in je lichaam (doorgaans door een trauma dat kan variëren van afwijzing en ontkenning tot harteloze seksuele ervaringen) breng ik bewust-zijn zodat ook hier de levensenergie weer gaat stromen. Alhoewel ik de sensualiteit (indien aanwezig) gebruik als tool om stroming te creëren in je lichaam zijn de sessies die ik geef allesbehalve seksueel. Zo blijf ik aangekleed en is er geen enkele vorm van fysieke interactie met mij mogelijk. Mijn intentie is om je jouw eigen, unieke flow te laten ervaren, de cirkel van levensenergie. Hierdoor kom je in contact met je volledige potentieel (zie voor uitleg ook de video).
Een individuele sessie is eenmalig of met een lange periode tussen de sessies zodat je ruim de tijd hebt om te integreren. Als je voor het eerst komt heb ik altijd eerst telefonisch contact om af te stemmen of ik de juiste begeleider voor je ben. 

.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.